Vi bruger cookies til at analysere trafikken på siden, samt til siden funktioner. Du kan læse mere om cookies på siden her

Hæve sænke borde

Hæve sænke borde

Hæve sænkeborde

Moderne hæve-sænke borde i sort design fra Epsilon Scandinavia, giver dig mulighed for at skifte dit stationære skrivebord ud. På den måde vil du kunne forbedre dine arbejdsstillinger i hverdagen. Det moderne bord, kan hæves og sænkes og kan give dig mulighed for at variere din arbejdsstilling. Så kan du støtte din krop i at undgå problemer med ryg og nakke på lang sigt. Hæve sænke bordet fra Epsilon Scandinavia er meget velegnet til hjemmekontoret.


Vi tilbyder dig et godt bord til den bedste pris. Bordet egner sig også godt til virksomheder, der ønsker at gøre et godt køb til kontoret. 


Hæve-sænkeborde til hele familien 

Skriveborde til hjemmekontoret behøver ikke være dyrt. Hos Epsilon har vi tre gode borde - som kan erstatte en dyr løsning. Bordene varierer i design og størrelse og matcher enhver boligform. Har du en mindre bolig, har vi en lille model. Til alm. værelser har vi den perfekte størrelse, som vi har vurderet til at være hverken for lille eller for stor. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke tanker - der er gode at gøre sig - inden du shopper hæve-sænkebordet, så er du mere sikker på at tage det rigtige valg. Vi hjælper dig også gerne ved at besvare eventuelle spørgsmål. 
Inspiration til hjemmekontoret eller gameren 

Når du skal vælge dit skrivebord til dit rum, er der en række forhold, der kan være gode at tage højde for. Her giver vi nogle tips til, hvad du bør tage stilling til.

Tag mål i det rum, du ønsker at placerer dit skrivebord i. Overvej hvor meget udstyr, du har behov for at placere på bordet. Bestil det hos os online. Vi leverer til dig. Herefter anbefaler vi, at du samler det i det værelse, hvor det skal bruges. Det gør det nemt at sætte op og rykke rundt på.   


Hvilken størrelse skrivebord bør jeg vælge?

Vi har taget højde for, at der bør være plads til, at du både kan have en pc, skærm og et tastatur på bordet. En bærbar pc er god, men sidder du ofte med hovedet foroverbøjet, kan du få problemer med nakken. Har du en skærm på bordet, kan vi også give det tip - at du kan sætte en stabel bøger under din bærbare - således at du faktisk arbejder med to skærme foran dig. Forskning viser derfor, at det er smart at variere sine arbejdsstillinger. Det gælder uanset om du bruger dit skrivebord som hjemmearbejdsplads eller som gamerbord.  

Gamer borde giver dig bedre reaktionsevne 

Hæve sænke borde er meget velegnede til dig, der kan lide at spille på computer. Spiller du over mange timer, vil du kunne opleve at blive mere træt over dagen. Måske har du oplevet, at din reaktionshastighed nedsættes i takt med at timerne løber. Det skyldes, at du bør bevæge dig undervejs - så du får mere ilt til hjernen. At sidde stille gør dine reaktioner langsommere. Derfor er hæve-sænkebordet super velegnet som gamerbord - da det giver dig mulighed for at bevæge dig stående - uden at du bliver forhindret i at slå din modstander. Gamer borde er en god investering på lang sigt. Det giver dig støtte i varierende siddestillinger. Det støtter dig også i ikke at sidde låst i stolen, hvis du har opgaver på computeren, du skal skrive i løbet af ugen.   


Derfor giver et rigtigt Gamer bord dig bedre resultater

Det er derfor en god ide at sætte gang i energien i kroppen ved at kunne bruge muligheden for at skifte skrivebordsindstilling i løbet af døgnet. På den måde sikrer du, at du får mere blodomløb til hjernen, fordi bevægelse stimulere din reaktionsevne. 


Gamer bordet er fleksibelt

Når du giver din krop mulighed for at skifte stillinger over mange timer, så giver bordet dig mulighed for at ændre stilling, så du får gang i blodomløbet, og det kan påvirke dine resultater på den lange bane. 


Hæve-sænke bord i små størrelser 

Har du begrænset plads til at folde dig ud - så kan et mindre hæve-sænke bord være en mulighed. Dette bord er også velegnet til mange andre formål.   


Om Epsilon Scandinavia´s valg af gamer møbler 

Hæve sænkeborde i sort design fra Epsilon Scandianvia er nøje udvalgt, fordi vi gerne vil hjælpe dig videre til et godt valg til den billigste pris.

Har du spørgsmål til levering og forsendelse - så kontakt os gerne, så vil vi være behjælpelige med at besvare dine spørgsmål. 


Vis:
Sorter efter:

Hæve sænke bord, elektrisk

Hæve sænke bord i sort design fra Epsilon Scandinavia Elektrisk skrivebord med motor med hæve-s..

1.998,75DKK
Ekskl. Moms: 1.599,00DKK

Hæve sænke bord, laptop

Hæve sænke bord 80 x 60 cm til hjemmekontoret eller gamer rummetSmart computer bord med hæve sænke f..

998,75DKK
Ekskl. Moms: 799,00DKK
Hæve sænke borde