Vi bruger cookies til at analysere trafikken på siden, samt til siden funktioner. Du kan læse mere om cookies på siden her

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdsplads

Indret hjemmekontoret til hele familien

Coronatiden har forandret vores måde at arbejde på. Det betyder, at mange har glemt, hvor vigtigt det er, at sidde rigtigt foran en computer. 

Her hos Epsilon Scandinavia har vi samlet tre gode tips - som du kan bruge, når du indretter din arbejdsplads derhjemme.  Det har vi, fordi det kan hjælpe dig på vej til bedre arbejdsstillinger.  


3 gode ideer til at indrette din hjemmearbejdsplads

Her er tre gode ideer til få ændringer du kan gøre, så du får en mere optimal hverdag derhjemme. 


1. Indret et hjørne af dit hjem med et godt hæve-sænkebord. Brug et der er minimum 80 x 60 cm. 

2. Køb en kontorstol, der kan reguleres i højden og positioner - i stedet for en spisebordsstol 

3. Lav gode nakke og skuldre øvelser - der hjælper dig til at give slip på spændinger i løbet af dagen.


Derfor bør du overveje at bruge et hæve-sænkebord

Mange bruger deres spisebord og spisestole som arbejdsmøbler, når de arbejder hjemme. Det kan resultere i at din arbejdsstillinger bliver meget låste, og derfor boomer tidsbestillinger lige nu hos fysioterapeuter landet over. Skulderskader og nakke spændinger forekommer hos de fleste, der laver stillesiddende arbejde. Det skyldes, at du kommer til at sidde forkert og ikke har mulighed for at ændre arbejdsstilling over dagen. Har du først fået problemer med nakke og skuldre - så tager det lang tid at arbejde sig ud af igen. Derfor er det en god ide at investere i et hæve-sænkebord og en god kontorstol. 

Når du anvender et hæve-sænkebord til din hjemmearbejdsplads, så vil du få mulighed for at arbejde stående i løbet af dagen. Forskning har vist at du både brænder kalorier af ved at arbejde stående men også at du aktivere dit blodomløb i løbet af dagen, i modsætning til at sidde stille ved spisebordet.  Skiftende arbejdsstillinger vil resulterer i en bedre fysiologi og mere ilt til krop og hjerne. 


Få en kontorstol der kan reguleres

Det andet gode tips er, at din stol bør også kunne reguleres. Den skal kunne hæves op og ned. Derudover er rygindstillinger også en fordel at kunne regulere over ugen. 

Hvis du synes, det hele lyder lidt dyrt, så er den gode nyhed at vi har byens bedste pris på hæve-sænkeborde og du kan også købe en billig kontorstol fra vores kollection.  


Indret dig efter din krop

Har du begrænset plads, så prøv om du kan justerer din pc´s højde ved at lægge bøger under den, så skuldrene ikke sidder oppe i nakken.

Du kan også sænke dine skuldre ved at sætte en pude under dit sæde - hvis du må dele bord med dine børn for eksempel.  Det er vigtigt, at du undgår at side skævt i møbler, der ikke giver dig støtte under armene - det kan nemlig sætte sig som overbelastninger i albuer og arme som museskader. Af samme grund kan det være en ide at få et trådløst tastatur, som du kobler på din bærbare pc.  


Hold din krop sund med bevægelse i løbet af dagen.

Det sidste tip vi har er, at du i løbet af ugen, laver et let kort program for din muskulatur.  Husk altid lige at forventningsafstem med din fysioterapeut. 


Vil du i gang med at  indrette dit hjemmekontor, så har vi i denne kategori samlet inspiration til et billigt hæve-sænkebord og et stol der matcher. Vi håber du finder, det du søger - eller at vi kunne hjælpe dig videre med inspiration. 
Vis:
Sorter efter:

Hæve sænke bord, elektrisk

Hæve sænke bord i sort design fra Epsilon Scandinavia Elektrisk skrivebord med motor med hæve-s..

1.998,75DKK
Ekskl. Moms: 1.599,00DKK

Hæve sænke bord, laptop

Hæve sænke bord 80 x 60 cm til hjemmekontoret eller gamer rummetSmart computer bord med hæve sænke f..

998,75DKK
Ekskl. Moms: 799,00DKK

Kontorstol

Kontorstol i sort farve og enkelt designKontorstol i behagelige materialer, der giver dig den bedst ..

498,75DKK
Ekskl. Moms: 399,00DKK
Hjemmearbejdsplads