Vi bruger cookies til at analysere trafikken på siden, samt til siden funktioner. Du kan læse mere om cookies på siden her

gaming møbler

gaming møbler

Gaming møbler 

Hos Epsilon Scandinavia finder du gode møbler til gaming til laveste pris.

Vores gamer møbler er målrettet til gaming. Vi tilbyder gamer borde, gamerstole og gamer stole med lys.  

Fra kun 400 kr. kan du købe gamerstole. Vi har flere modeller, der kommer til foråret.

Vores gamerstole er populære og bedst til prisen. Derfor er de fleste modeller udsolgt lige nu. Vi glæder os til at præsenterer dig for vores nyeste skud på stammen. Gamer stol med lys - London model. Modelen er mega smart. God sort model med høj komfort. 


Gamerstol, der gør det til en leg at sidde foran skærmen

Er du på jagt efter en lækker gamerstol, der er lavet i et slidstærkt materiale, og som er høj på komfort?

Hos Epsilon forhandler vi et bredt udvalg af gamer stole, og du finder noget for enhver smag her i vores webshop. En gamer stol er et uundværligt møbel, hvis du bruger meget tid på at game, eller hvis du har en teenager, der bruger meget af sin tid foran skærmen. Køb en god gamer stol her hos os og få den til en fair og konkurrencedygtig pris.


Få fingrene i et godt tilbud på gamer stol


Leder du efter en gamer stol på udsalg? Når vi sætter vores gamer stole ned, kan du se vores billige gamerstole her på siden. Vores priser på gamer stole er altid lave, men når vi kører med udsalg, kan du være heldig at finde en ekstra billig gamer stol her i vores webshop. Tag et kig på vores udvalg af gamerstole og vælg den, der passer bedst til dine behov, og som kan købes til en pris, der passer dig og din pengepung.


Gamerstol med støtte til kroppen

Denne gamerstol rummer alle de rigtige støttefunktioner. Sidder du mange timer foran din PC foran eller foran en skærm, kan det være ganske rart at sidde blødt og understøttet. Din ryg har rigtig godt af at blive understøttet korrekt. Derfor anbefaler vi, at du fokuserer på at sidde godt, så du kan fokusere på at blive vinder i dit spil.

Stolen kan købes i rød og sort eller sort og grøn.Gamerstol til alle aldre

Med gamerstolen fra Epsilon vil du få en stol med god komfort. Stolen kan du også bruge, hvis du arbejder derhjemme. Stolen kan bruges som kontorstol, når du ikke gamer. Den kan også anvendes, når skolerne har coronadage og de unge må arbejde hjemme, eller når arbejdspladsen kræver hjemmearbejdsdag.


På Epsilon har vi et bredt udvalg af produkter. Vi forhandler stole til gamere, og med vores produkt får du et rigtig godt tilbud på gamerstole. Vi har flere slags. En med mere syntetisk stof og en i en læderagtig udgave. 

Levering af gamerstole i Danmark

Bestiller du en gamerstol fra Epsilon, vil du få den leveret inden for  hverdage. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål til vores produkter. Ny gamerstol med lys kommer til februar 2021. 


Vis:
Sorter efter:

Gamer stol med lys og fodstøtte - London model

Gamer stol med LED lys og fodstøtte. London model. Hos Epsilon Scandinavia er vi stolte af at k..

798,75DKK
Ekskl. Moms: 639,00DKK
Gaming møbler, gaming-stole, gamerstole med lys, gamerbord