Vi bruger cookies til at analysere trafikken på siden, samt til siden funktioner. Du kan læse mere om cookies på siden her

Mundbind

Mundbind

UDSOLGT

Mangler du mundbind, som du kan tage på, når du bevæger dig ud i det offentlige rum?


Hos Epsilon kan du købe mundbind, der er godkendte til brug i Danmark. I vores shop forhandler vi mundbind til engangsbrug, som du kan tage med dig overalt. Faktisk er det en god idé altid at have et mundbind med dig i lommen eller i tasken - det er aldrig til at sige, hvornår du kan få brug for det.

Køb mundbind online, så du har et lager liggende derhjemme til at tage med dig, når du skal ud af døren. På den måde løber du aldrig tør, så du ikke kan komme ud at køre i bus, handle eller noget helt tredje.


Bestil mundbind online - det er nemt og billigt

I vores webshop kan du ikke købe stofmundbind, men derimod engangsmundbind. Vores mundbind er lige til at bruge, og de skal hverken genbruges eller vaskes i maskinen, som det er tilfældet med dem, der er lavet af stof.

Vores mundbind er CE-mærket og trelags, og de er godkendte til at blive brugt herhjemme. Køb mundbind online til en god pris. Det er både nemt, hurtigt og billigt.

Ingen produkter

Mundbind